Vacatures voor vakmannen die kiezen voor leuke collega's en zekerheid.

Wil jij ook werken bij het leukste bouwbedrijf van de IJmond?

Bouwbedrijf J Wilbrink bestaat alweer sinds 2008 en is sinds jaar en dag gevestigd in Heemskerk. We werken met een gezellig team en hebben veel enthousiaste, leuke klanten en mooie projecten, voornamelijk in de IJmond. We zijn een lokaal bouwbedrijf met meer dan 15 werknemers en zzp'ers waar jij je zeker thuis zult gaan voelen. We houden van hard werken, maar ook van hard lachen. Samen hebben we een enorm stabiel en gezond bouwbedrijf weten te realiseren, dat zelfs in deze bijzondere tijden groeit, en we zijn opzoek naar nieuwe collega's.

Vacatures Bouwbedrijf In de IJmond Bouwbedrijf J Wilbrink Bouwbedrijf

Bouwbedrijf

Ons motto is; ‘Wij maken verbouwen weer leuk!’ Dat maken we waar met een breed scala aan diensten. Van uitbouw tot dakkapel van kozijnen vervangen tot het realiseren van een compleet nieuwbouwproject.

Vacatures Bouwbedrijf In de IJmond Bouwbedrijf J Wilbrink Bouwbedrijf_02

Kozijnenfabriek

Ook hebben wij onze eigen ambachtelijke kozijnenfabriek. Hier maken we niet alleen kozijnen maar ook trappen; in alle soorten en maten. Niet alleen voor onze eigen projecten, ook voor collega bouwbedrijven!

Bedrijfsvideo Bouwbedrijf J Wilbrink

Hoe ziet een werkdag bij Bouwbedrijf J Wilbrink eruit?

Natuurlijk kunnen we je precies uitleggen hoe het reilt en zeilt bij ons bouwbedrijf, maar veel leuker is het natuurlijk om dit zelf te zien.

Met een kort bedrijfsfilmpje laten we je graag zien hoe het er aan toe gaat bij Bouwbedrijf J Wilbrink en mogelijk ook hoe jouw werkdag er straks uit kan komen te gaan zien? Deze is nu in de maak en staat snel online.

En ja… Echt elke vrijdag is het bier en bitterballen!

Vacatures Bouwbedrijf In de IJmond Bouwbedrijf J Wilbrink Collega Richard

Word jij mijn nieuwe collega?

Hallo nieuwe collega! Mijn naam is Richard en ik werk al meer dan drie jaar bij Bouwbedrijf J Wilbrink in Heemskerk en ik denk dat ik het nog wel een tijdje uit ga houden hier met Jeroen en mijn collega’s haha!

En dat is echt niet alleen omdat het een ontzettend leuke club mensen is waarmee ik werk. De projecten die wij uitvoeren zijn namelijk altijd uitdagend en ik haal echt veel voldoening uit de eindresultaten. Natuurlijk is het hard werken in de bouw en zijn er dagen dat je liever lekker binnen zou zitten (zoals onze Carolien van kantoor :P), maar de blijdschap die je de klant kan brengen maakt dat allemaal goed.

Daarbij werken wij voornamelijk in de IJmond en dit vindt ik zelf echt ideaal. Zeker als ik de reisellende wel eens hoor van vrienden of familie. Dan bedenk ik me hoe fijn het is dat wij zelden lange reistijden hebben of in de file staan. Ook leuk is dat ik vaak langs woningen rij waaraan ik heb mogen verbouwen, zo maak ik voor mijn gevoel mijn eigen omgeving ook steeds een beetje mooier.

Wie weet werken wij binnenkort wel samen hieraan? Tot snel!

Onze beschikbare vacatures

Zelfstandig / Allround Timmerman - Bouwbedrijf

Zelfstandig / Allround Timmerman

Als Zelfstandig / Allround Timmerman in het team van Bouwbedrijf J Wilbrink ben je enthousiast over je vak, hou je van werken in teamverband en kom je bij voorkeur uit de IJmond. Je hebt ervaring met alle voorkomende timmerwerkzaamheden; van renovatie tot nieuwbouw, van het storten van een fundering tot aan de nok timmeren, je draait nergens je timmerhanden voor om.

 • Zelfstandig uitvoeren van stel- en timmerwerkzaamheden bij nieuwbouw, onderhoud en renovatie.
 • Creatief oplossen van onverwachte situaties.
 • Steun en toeverlaat van de timmerman met wie je samenwerkt (we werken meestal met duo’s).

Ben jij die alleskunner in de bouw die wij zoeken?

Solliciteer dan nu direct

Meewerkend voorman - Bouwbedrijf

Meewerkend voorman

Als Meewerkend Voorman in het team van Bouwbedrijf J Wilbrink ben je de motor van het project op  de locatie en bewaak je de samenwerking tussen de uitvoerder, collega’s en aanwezige onderaannemers.

Ook ben je communicatief sterk en kun je goed overweg met klanten. Je zet de klant op de eerste plaats en als eerste aanspreekpunt sta je ze te woord om dit vervolgens met de uitvoerder / werkvoorbereider te bespreken. Daarnaast heb je de ervaring en nog steeds het enthousiasme om de mouwen op te stropen en mee te werken aan het project en ben je in staat om alle voorkomende timmerwerkzaamheden uit te voeren.

 • Aansturing, planning en coördinatie van het bouwproject.
 • Zelfstandig uitvoeren van stel- en timmerwerkzaamheden bij nieuwbouw, onderhoud en renovatie.
 • Creatief oplossen van onverwachte situaties.
 • Steun, toeverlaat en aanspreekpunt voor zowel jouw collega’s op het project als de klant.
 • Aanspreekpunt voor de Uitvoerder / Werkvoorbereider.

Ben jij die degene die voorop in de strijd gaat in de bouw?

Solliciteer dan nu direct

Uitvoerder / Werkvoorbereider - Bouwbedrijf

Uitvoerder / Werkvoorbereider

Als Uitvoerder / Werkvoorbereider in het team van Bouwbedrijf J Wilbrink ben je de kapitein van het project om het project veilig en naar onze kwaliteitsstandaard af te leveren. Je stuurt jouw Meewerkend Voorman aan op de bouwplaats en ook de mannen van onze kozijnenfabriek. De uitdaging is aan jou om het totaalproject zo goed mogelijke in banen te leiden en je verantwoordelijkheden te dragen wanneer je dat noodzakelijk acht.

Ook ben je communicatief sterk en kun je goed overweg met collega’s en klanten. Je hebt regelmatig overleg met jouw Meewerkend Voorman om de progressie te bespreken en de behoeftes, vragen en opmerkingen van de klanten. Je werkt overzichtelijke en kunt goed tegen de hectiek en stress die bij de bouw nu eenmaal zo nu en dan komt kijken.

 • Bepalen en uitzetten werkmethode bouwproject.
 • Opstellen en bewaken projectplanning inclusief contacten toeleveranciers.
 • Controleren, toetsen en aanpassen input onderaannemers.
 • Leiding geven op de bouwlocatie.
 • Bewaken van de kwaliteit van het werk.
 • Aanspreekpunt voor ons kantoor en de administratie.

Ben jij die koele kikker die projecten bij de hand neemt?

Solliciteer dan nu direct

Allround (Machinaal) houtbewerker - Kozijnenfabriek

Allround (Machinaal) houtbewerker

Als Allround (Machinaal) Houtbewerker in het team van de kozijnenfabriek van Bouwbedrijf J Wilbrink werk je in de ambachtelijke lucht van hout en machinale geluiden. Samen met jouw collega’s van de kozijnenfabriek is de veiligheid van de werkplaats en kwaliteit van jullie producties de prioriteit.

Je hebt regelmatig contact met je collega’s die jullie producten plaatsen en ondersteunt ze regelmatig met inladen en het eventuele transport. Ook produceer je kozijnen en trappen voor onze collega bouwbedrijven en sta jij hen als aanspreekpunten klantvriendelijk te woord en help je met het inladen van hun producten.

Samen met je collega’s houden jullie de werkplaats en de machines schoon en veilig. Ook zorg je ervoor dat de voorraden die worden aangeleverd de juiste plek krijgen. Je weet precies waar wat ligt en welk kozijn uitgeleverd kan worden; de werkplaats van onze kozijenfabriek is jouw domein.

 • Zelfstandig (machinaal) bewerken van hout en plaatmateriaal.
 • Produceren van ambachtelijke kozijnen.
 • Produceren van houten trappen op maat.
 • Bezorgen van kozijnen en trappen op locatie.
 • Afhandelen orders van collega bouwbedrijven.
 • Bezemschoon en geordend houden van de werkplaats.
 • Voorraadbeheer van materiaal en de houtproducties.
 • Aanspreekpunt voor klanten, collega’s, voormannen en uitvoerders.

Ben jij een liefhebber van hout en hou je van mooie dingen maken?

Solliciteer dan nu direct

Hopelijk mogen we je snel ontvangen voor een kop koffie!

Zie jij jezelf ook de IJmond steeds een beetje mooier maken samen met je nieuwe collega’s van het leukste bouwbedrijf in de IJmond? Ben jij iemand die de mouwen altijd het aller-hoogst opstroopt, maar hou je ook zeker van een gezellig biertje na een dag hard werken?

Dan zijn wij op zoek naar jou en hopen we dat je vandaag nog reageert op een van onze vacatures. Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen op: 0251 828 625 of een directe mail sturen naar: info@bouwbedrijfjwilbrink.nl.

Staat er geen vacature tussen voor jou  of ben je ZZP’er maar denk je wel dat je een aanwinst bent voor ons team? Neem dan ook zeker contact met ons op!