Wij zijn sterk in de IJmond

Bouwbedrijf J Wilbrink is sterk in de IJmond; daar zijn we trots op

Oprichter van ons bedrijf, Jeroen Wilbrink, is geboren en getogen in de IJmond, in Beverwijk om precies te zijn. Bouwbedrijf J Wilbrink is destijds begonnen in een schuur naast het ouderlijk huis van Jeroen, op de Creutzberglaan in Beverwijk. Wij zijn sinds 2008 uitgegroeid tot een gerenommeerd bouwbedrijf in de regio. Zo zijn wij zelfs reeds drie keer uit ons jasje gegroeid en voelen wij ons inmiddels meer dan thuis in ons bedrijfspand aan de Lijnbaan 17 A in Heemskerk.

Ons bedrijf en team voelen zich namelijk thuis in de IJmond. Mensen uit de IJmond zijn harde werkers, recht voor de raap en het ondernemerschap met de bijbehorende werkmentaliteit zit ze in de genen. Net zoals bij ons! Daarnaast is de IJmond een gastvrije regio met veel uitdagingen op het gebied van bouwen en verbouwen. Denk bijvoorbeeld aan het project Binnenduin in Beverwijk en de herstructurering van verschillende wijken in de ons omliggende gemeentes.

Heeft onze focus op de IJmond een positieve bijdrage voor u?

Bouwbedrijf J Wilbrink Heemskerk Ons Verhaal Sterk in de IJmond
Jazeker, hier profiteert u ook van..

Zo kennen wij de weg op ons duimpje bij alle gemeentes uit de IJmond op het gebied van vergunningen. Hierdoor loopt de bouwbegeleiding soepel en extra vlot, waardoor u eerder kunt genieten van uw verbouwing!

Wat is er leuker om in je vrije tijd, op de fiets of als je boodschappen doet langs je eigen bouwwerken te komen en vriendelijk begroet te worden door tevreden klanten? Ook jij hebt ons vast vaak genoeg de mouwen zien opstropen in de regio. Je komt onze busjes en ons werk overal tegen, ook op drukke publieke locaties zoals op de Breestraat in Beverwijk en in het dorpscentrum van Heemskerk.

Onze roem houdt echter niet op bij de grenzen van de IJmond; wij bedienen onze klanten in heel Noord-Holland en ook daar buiten, maar ons motto is en blijft: Sterk in de IJmond!

Ook zetten wij ons graag in voor de IJmond