Duurzaam bouwen

Bouwbedrijf J Wilbrink staat voor duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen vinden wij bij Bouwbedrijf J Wilbrink vanzelfsprekend. Wij gebruiken daarom zo veel mogelijk duurzame materialen die rekening houden met het milieu én je portemonnee. Je wilt immers ook financieel rendement halen uit het duurzaam bouwen.

Want jouw verbouwing is een uitstekend moment om energiebesparende maatregelen te nemen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van isolatieglas of spouwmuurisolatie. Maar ook is Bouwbedrijf J Wilbrink goed op de hoogte van andere innovaties op het gebied van duurzaam bouwen. Aan het (ver)bouwen en gebruik van woningen zijn steeds strengere regels verbonden, welke in het Bouwbesluit zijn opgenomen. Natuurlijk hoef jij je niet in deze regelgeving te verdiepen, wij bouwen uiteraard alleen volgens deze voorschriften. Wij richten ons op aandachtsgebieden zoals veiligheid ,gezondheid, bruikbaarheid, energiebesparing en milieu. Ook voorzien wij je voor, tijdens en na de verbouwing van tips en trucs!

Wat doet Bouwbedrijf J Wilbrink nog meer voor het duurzaam bouwen?

Bouwbedrijf J Wilbrink Heemskerk Ons Verhaal Duurzaam Bouwen
Wij gaan uiteraard verder dan de meeste bouwbedrijven

Zo worden al onze kozijnen uit eigen fabriek ook duurzaam geproduceerd. Door het gehele productietraject heen hebben wij het duurzaam bouwen geïmplementeerd. Van duurzame beglazing en slimme tochtstrippen om energiekosten te beperken, tot het gebruik van niet-milieubelastende grondverf in onze spuitcabine.

Een ander vaak vergeten aspect van duurzaam bouwen is het bewaken van de gezondheid van bewoners en gebruikers. Zo houden wij bijvoorbeeld rekening met zaken als een goede ventilatie. Goede ventilatie voorkomt dat er vocht en schimmel kan ontstaan.

Tot slot hebben wij in ons netwerk specialisten die jou verder kunnen helpen met het verduurzamen van jouw woning. Denk daarbij aan een warmtepompinstallatie, zonnepanelen en isolatie van de kruipruimte.

Door onze inzet zijn we sterk in de regio!