Nieuwbouw, samen jouw droomhuis realiseren.

Diensten - Nieuwbouw

Je rijdt dagelijks onbewust langs een mooi stuk grond naar je werk, niks bijzonders. Totdat er op een dag een groot bord geplaatst is door de makelaar met de tekst "Kavels te koop". Dan begint het te kriebelen en 's avonds in je bed denk je er nog eens goed over na. Je neemt een stoere stap; je schrijft je in voor de bouwkavel. Een periode vol spanning begint. Waar te beginnen?

Na verloop van tijd krijg je dan het goede bericht; je kunt de kavel kopen! Nu heb je de kans om het huis van je dromen te gaan bouwen. Maar na de feestelijke stemming begin jij je stiekem toch ook een klein beetje zorgen te maken. Hoe pak ik zo'n groot project aan? Waar moet ik beginnen? Waar vind ik de juiste vakmensen? Welke vergunningen heb ik nodig? En hoe bewaak ik het budget? Deze en nog veel meer vragen zullen ongetwijfeld door je hoofd schieten, logisch. Maar al deze vragen zijn ook heel makkelijk te beantwoorden. Neem Bouwbedrijf J Wibrink als partner voor jouw nieuwbouwproject.

Samen gaan we jouw nieuwbouw droom werkelijkheid maken.

Want wij gaan jou helpen met de vergunningen, het ontwerpen, het bouwen en het indelen van je ultieme droomhuis. Dit hebben wij al voor vele klanten tot grote tevredenheid mogen doen. De complete projectbegeleiding verzorgen voor nieuwbouw is pittig, maar ontzettend gaaf om als bouwbedrijf te mogen doen.

We beginnen altijd met een ruw schetsontwerp, waar ideeën en woonstijlen  naar voren komen. Deze schetsen worden in nauw overleg met jou omgezet in een definitief ontwerp. Klassiek, modern, herenhuis, rieten dak? Alles is mogelijk, dus we bespreken graag alle opties uitvoerig.

In het definitieve ontwerp worden ook de materiaalkeuzes gemaakt en wordt besloten welke vormen van duurzaam bouwen zullen worden gebruikt. Ook is dit het stadium waarbij we de nieuwste innovaties bespreken om jouw huis voor te bereiden op een mooie toekomst. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van nieuwe trends en technieken zoals huisautomatisering, ook wel  “Smart Home” genoemd. Het uiteindelijke ontwerp wordt vervolgens door onze calculator volledig doorgerekend. Alle kostenposten worden in een helder overzicht weergegeven.

Nadat jij akkoord bent met het ontwerp zorgen wij voor de benodigde vergunningen. Hierover hoef jij niet te peinzen, wij weten precies hoe of wat. Ook bereiden wij het werk voor om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Daarna kan de echte pret beginnen; de bouw wordt gestart! Gedurende het bouwproject weet je precies wat de status is. We zullen regelmatig overleg en contact hebben. We houden je op de hoogte van het behalen van belangrijke mijlpalen. Ook drinken we graag gezamenlijk een ‘pannenbier’ als het hoogste punt is bereikt.

Tijdens de laatste fase van de bouw zorgen we dat jij en je interieuradviseurs overal goed bij kunnen, zodat je alvast stoffering, meubilair en elektronica kan gaan uitkiezen; één van de leukere fases voor jou!

Houdt het hierna op? Nee, wat wij heel belangrijk vinden is een goede service en onderhoud na de oplevering van jouw nieuwbouw!

Nieuwbouw adviezen
  • Bouwbegeleiding
  • Duurzaam bouwen
  • Innovatief bouwen
  • Stijl schetsen
  • Bouwtekeningen
Nieuwbouw realisatie
  • Moderniseren
  • Duurzaam wonen
  • Herstelwerk
  • Keuken
  • Badkamer

Kunnen wij iets voor je betekenen? Dat horen we graag!