Wij renoveren jouw pand, brengen het weer in originele staat.

Diensten - Renoveren

Stel je hebt een karakteristieke dakkapel en je hebt lekkage, wat nu? Je hebt dan een partner nodig die weet wat hij doet en die jouw woning respecteert. Renoveren vergt namelijk een flinke dosis vakbekwaamheid, zorg en aandacht. Je wilt immers de woonstijl en uitstraling van het pand te allen tijde bewaren.

Zo kan Bouwbedrijf J. Wilbrink jouw klassieke dakkapel perfect renoveren. Wij kunnen bijvoorbeeld het oude dakleer zorgvuldig vervangen door leien en zink. Ook kunnen de goten in klassieke stijl volledig vernieuwd worden. Dankzij onze eigen kozijnenfabriek kunnen wij ook oude kozijnen vervangen en voorzien van draaiende delen. Daarbij nemen we de woonstijl in acht en kunnen we de oude kozijnen nauwkeurig namaken. Met hulp van specialisten uit ons grote netwerk kunnen we zelfs prachtig klassiek glas in lood plaatsen met de isolatiemogelijkheden van vandaag. Je leest het, wij hebben een grote passie voor renoveren.

Verbouwen? Moderniseer uw woning, creëer meer ruimte of beide!

Laat je woning of bedrijfspand renoveren door Bouwbedrijf J Wilbrink. Je bent er dan van verzekerd dat het in goede staat zal worden hersteld. Wij houden rekening met de bestaande stijl en gebruikte materialen om te zorgen dat een renovatie zo “onzichtbaar mogelijk” is na uitvoering. Dit kan ook inhouden dat we oude details van het pand weer terughalen, zoals bijvoorbeeld het glas in lood, een snijvoeg of stijlvolle ornamenten van staal, steen of hout.

Wij voeren met regelmaat dakrenovaties uit, vervangen gevelbekleding, vervangen plafonds en wanden en voeren traprenovaties uit. Ook kan ons team  jouw badkamer of keuken deskundig herstellen. Kortom,  een klassiek of zelfs monumentaal pand is in goede handen bij Bouwbedrijf J Wilbrink.

Door onze jarenlange kennis op het gebied van renoveren, weten wij of er voor een renovatie een vergunning nodig is. Mocht dit het geval zijn, dan zorgen wij er natuurlijk voor dat jouw vergunningaanvraag op het juiste bureau in het Gemeentehuis belandt. Ook kunnen we de tekening verzorgen voor. Als je wilt, overleggen we zelfs met de buren.

Mogelijk bespreken wij of het bijvoorbeeld wel slim is om een keuken te renoveren. Misschien zou je beter voor een nieuwe keuken kunt kiezen. Wij luisteren goed naar je persoonlijke wensen. Wij kijken goed naar de omstandigheden. Vervolgens geven wij een helder advies.

Bouwkundig renoveren
  • Dakrenovaties
  • Gevelherstel
  • Lekkages
  • Houtreparaties
  • Duurzame beglazing
Optisch renoveren
  • Zink en koper
  • Glas in lood
  • Ornamenten
  • Snijvoegen
  • Maatwerk producties

Kunnen wij iets voor je betekenen? Dat horen we graag!