Extra zekerheid met onze plaatsingsservice

Kozijnen uit onze eigen kozijnenfabriek - Plaatsingsserivce

Het plaatsen van kozijnen kan best een uitdagende klus zijn. Het begint met het correct inmeten van de maten en dit vervolgens goed doorgeven aan de fabrikant. Als de kozijnen geleverd worden op locatie beginnen wij met het verwijderen van de oude kozijnen, waarbij wij dit zo netjes mogelijk doen om het plaatsen zo soepel mogelijk te kunnen laten verlopen. De plaatsing dient vervolgens zorgvuldig gedaan te worden om schade te voorkomen en tocht geen kans te geven. Bij het plaatsten van kozijnen komen we altijd wat uitdagingen tegen. Hierbij is een stukje ervaring toch wel erg fijn. Je ziet, er komt nog al wat bij kijken. Maak dus gebruik van onze plaatsingsservice.

Met de plaatsingsservice van Bouwbedrijf J Wilbrink verzeker je jezelf van een vakkundige en snelle plaatsing. Ook voorkom je dat de kozijnen verkeerd ingemeten worden. Daarnaast adviseren wij je altijd op voorhand over de mogelijkheden en behoeden we je voor het maken van onnodige fouten bij het bestellen. Het komt voor dat iemand een onhandige draairichting van een raam bestelt of zelf een inbraak gevoelig kozijn plaatst. Voorkom dit door gebruik te maken van onze plaatsingsservice.

Bouwbedrijf J Wilbrink Heemskerk Kozijnen Plaatsingsservice
Plaatsingsservice van uw kozijen

Laat je kozijnen plaatsen door de kozijnenfabriek waar ze worden gemaakt

De vraag “wat was er eerder, de kip of het ei?” is er één die wellicht nooit waterdicht zal worden beantwoord. Als wij onszelf de vraag stellen “wat was er eerder de kozijnenfabriek of het bouwbedrijf” is deze wel te beantwoorden; ons bouwbedrijf. Daarom zijn wij de ideale partner voor het plaatsen van onze kozijnen uit eigen kozijnenfabriek. Met onze ervaring ben je verzekerd van goed geplaatste kozijnen. Daar kan je nog lang van  genieten.

Ook meten wij vóór aanvang van het werk zelf alles in bij jou op locatie. Het correct inmeten is belangrijk voor het eindresultaat. Kortom, met onze plaatsingsservice dekken wij het gehele project, van A tot Z.

DE KWALITEITSGARANTIES VAN ONZE EIGEN KOZIJNENFABRIEK?

Maatwerk

Geen vraag is te gek, geen wens te moeilijk. Wij produceren alles in onze eigen kozijnenfabriek tot op de millimeter nauwkeurig!

Snelle levertijden

Wil je geen lange wachttijden? Wij produceren bewust in lagere aantallen waardoor jij nooit weken hoeft te wachten!

Beste kwaliteit

Iedereen claimt het, wij bewijzen het. Keer op keer. Niet voor niets produceren wij heel veel kozijnen voor de lokale bouwprofessionals.

Duurzame productie

Duurzame productie is ons streven. Zo werken wij enkel met duurzaam hout en adviseren wij energiebesparende beglazing.

Kunnen wij iets voor je betekenen? Dat horen we graag!