Ons verhaal

Het verhaal achter Bouwbedrijf J Wilbrink

Sinds 2008 is Bouwbedrijf J Wilbrink uitgegroeid van kleine starter tot gerenommeerd bouwbedrijf in de IJmond. Inmiddels zijn wij al enige tijd gevestigd in Heemskerk en hebben wij naast een goed en kundig team van timmerlieden ook een eigen fabriek. Er worden onder andere kozijnen en dakkapellen geproduceerd. Ondanks onze groei zijn wij niet vergeten waar we vandaan komen en waar wij voor staan!

Zo ligt de passie van Bouwbedrijf J Wilbrink nog altijd bij de lokale projecten van jou en je buurman. Het plaatsen van een dakkapel in een dag of het realiseren van een aanbouw zijn de projecten waar wij voor gaan. Wil dat zeggen dat wij onze hand omdraaien voor grote projecten, in bijvoorbeeld Amsterdam of Utrecht? Zeker niet! Maar de echte kick krijgen wij nog steeds van een geslaagde verbouwing bij mensen thuis in de IJmond. Daarbij houden wij al sinds onze oprichting rekening met duurzaam bouwen en spannen wij ons in voor een minimale milieubelasting. Ook voelen wij ons als "IJmondiaanse onderneming" verantwoordelijk voor onze regio. We zetten ons maar wat graag in voor sportieve- en sociale projecten en ondersteunen waar nodig.

Zo zetten wij ons verhaal kracht bij!

Duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen is goed voor het milieu, de portemonnee en je gezondheid.

lees meer

Sterk in de regio

Wij zijn trots op wie we zijn en waar we vandaan komen. Wij werken maar wat graag in de IJmond.

lees meer

Inzetten voor de regio

Als bedrijf vinden wij het noodzakelijk de IJmond maatschappelijk en actief te ondersteunen

lees meer

Blijf op de hoogte en volg ons verhaal op de voet

Bouwbedrijf J Wilbrink Heemskerk Ons Verhaal
Want wij communiceren graag met je

Wij willen graag en regelmatig laten zien waar wij ons mee bezighouden, niet alleen wat projecten betreft, maar ook op het gebied van inzet voor de IJmond.

Zo houden wij je op de hoogte van onze werkzaamheden via onze pagina uitgelichte projecten. Hier komen met regelmaat interessante projecten voorbij om je een inzicht te geven van onze werkwijze. Ook houden wij je via onze website op de hoogte van onze inzet ten behoeve van de regio, omdat wij dit een belangrijk onderdeel vinden van onze bedrijfsvoering.

Tot slot communiceren wij projectopleveringen en leuke feitjes via onze Facebookpagina die je tevens kunt liken, zodat je van handige tips en trucs op de hoogte blijft. Kortom, genoeg leesvoer om ons verhaal verder te volgen!

Kunnen wij iets voor je betekenen? Dat horen we graag!