Trotse hoofdsponsor

Harddraverij Heemskerk 2023

Bekijk onze promo!

Als hoofdsponsor steunen wij de Harddraverij van Heemskerk én daarmee onze regio!

Als bouwbedrijf met een focus op de IJmond, dragen wij graag een steentje bij aan activiteiten in onze regio en in het bijzonder binnen onze vestigingsplaats; Heemskerk. En wat is er nou Heemskerkser dan de jaarlijkse Harddraverij van Heemskerk?!

Niet veel! Zodoende zijn wij dit jaar trotse hoofdsponsor van dit traditionele evenement waar niet alleen heel Heemskerk voor uitloopt. Gezelligheidsdieren uit de hele IJmond en zelfs van ver daarbuiten trekken massaal naar Heemskerk op de eerste donderdag van september om de Harddraverij van Heemskerk bij te wonen. Het geldt zelfs als een van de drukst bezochte kortebaandraverijen van heel Nederland, zeker als de zon lekker fel brand in een blauwe lucht.

Om dit succes te kunnen dragen, heeft de vereniging (met meer dan 2.000 leden) ook financieel steuntje in de rug nodig. Dit doen ze middels het werven van sponsoren en zoals gezegd is Bouwbedrijf J. Wilbrink een trotse hoofdsponsor van deze editie. Dit om Heemskerk niet alleen mooi te laten wonen, maar ook te laten genieten van de mooie dingen!

Namens ons team; proost en een fijne harddraverij!

Bekijk onze promo!

Kunnen wij iets voor je betekenen? Dat horen we graag!