Diensten

De diensten van Bouwbedrijf J Wilbrink

Bouwbedrijf J Wilbrink kan je een breed scala aan diensten bieden. Onze kunde, vakkennis en innovatie zijn groot. Wij hebben de juiste vaklieden op de juiste plek staan. Wij ontwikkelen onze kennis continu en bezitten een groot en vertrouwd netwerk aan lokale partnerbedrijven. Zo kan Bouwbedrijf J Wilbrink het complete pakket aanbieden met de allerbeste kwaliteit en service. Geloof je ons niet? Loop eens rustig door onze website heen, lees online klantervaringen.

Want daar begint het, het eerste contact. Als je met een bouwbedrijf in zee gaat, kijk niet alleen naar feiten en offertes, maar volg je gevoel. Zo kun je zelf ervaren of ons bedrijf bij je past. Kom je uit de regio? Wij mochten al bij heel veel particulieren in de IJmond aan de slag. Vraag eens op een verjaardag of iemand ervaringen heeft met Bouwbedrijf J Wilbrink, het zal je verbazen bij wie wij al iets moois hebben gemaakt!

Onze diensten zijn opgesplitst in verschillende specialisaties

Bouwbegeleiding

Bespaar jezelf van onnodige bouwstress door met een specialist in zee te gaan die voor jou werkt, jouw taal spreekt en zich voor jou inzet.

lees meer

Verbouwen

Verbouwen moet leuk zijn. Je wilt met een fijn gevoel terug kijken op een geslaagde verbouwing als je het eerste wijntje opent.

lees meer

Renoveren

Een ouder pand dat liefde, aandacht en zorgvuldigheid verdient? Geen probleem, jouw pronkstuk is bij ons in veilige handen.

lees meer

Metselwerken

Van enkele meters in de tuin tot een complete gevel, onze specialisten realiseren jouw muur en bekleden jouw gevel vakkundig.

lees meer

Nieuwbouw

Nieuwbouwprojecten voor de particuliere markt verdienen een goede professional met de juiste back-up; wij staan voor je klaar.

lees meer

Productie op maat

In onze eigen werkplaats produceren we onder andere kozijnen en dakkapellen, welke we vervolgens ook plaatsen; de perfecte één-twee.

lees meer

Van idee aan de keukentafel tot een compleet nieuwe woonkeuken!

Diensten Bouwbedrijf J Wilbrink Heemskerk Schets Diensten Bouwbedrijf J Wilbrink Woonkeuken
Vanaf de bouwbegeleiding..

Bouwbedrijf J Wilbrink kan jou helpen je droomverbouwing te realiseren vanaf de allereerste schets bij jou aan de keukentafel. Dit plan kan tastbaar gemaakt worden met technische- en impressietekeningen, calculaties en het doorlopen van het vergunningentraject. Als je vervolgens voor ons het licht op groen zet, stropen we de mouwen op en gaan we aan de slag!

..tot een vakkundige oplevering

Ons team van vakmensen staat klaar om elke opdracht tot in de puntjes uit te voeren. Het budget wordt bewaakt en de tussentijdse deadlines  worden telkens weer gehaald. Dit kunnen wij doen dankzij een schat aan ervaring, de beste mensen op de juiste plek en onze werkplaats!

Kunnen wij iets voor je betekenen? Dat horen we graag!