Kwaliteit en garantie van onze eigen kozijnenfabriek.

Kozijnen uit eigen kozijnenfabriek - Kwaliteit en garantie

Want laten we eerlijk zijn. Hoe leuk, mooi en fijn het eindresultaat ook zal gaan worden, het verbouwen zelf is niet niks. Er komt nog al wat bij kijken en je geeft veel vertrouwen in verschillende bedrijven. Je wilt na de verbouwing natuurlijk niet nog eens half jaar nodig hebben om bij te komen van de verbouwstress.

Als je investeert in je woning, wil je natuurlijk de allerbeste kwaliteit met een goede garantie. Een goede kwaliteit begint bij de basis; onze kozijnenfabriek. Onze kozijnenfabriek ruikt nog heerlijk naar hout en er staan ouderwets goede vaklieden die jou kozijnen met grote zorg en kennis produceren. Natuurlijk is de productiemethode wel gemoderniseerd. Zo staat er in onze werkplaats een mooi, krachtig en professioneel arsenaal aan machines. Deze machines stellen ons team in staat om met grote precisie te werken aan jouw bestelling en elke gewenste stijl toe te passen. Van klassiek tot modern. Ook werken wij met de beste houtsoorten die een langere levensduur garanderen en uiteraard werken wij enkel met FSC hout, want duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Bouwbedrijf J Wilbrink Heemskerk Kwaliteit en Garantie
De kwaliteit geeft de garantie op onze kozijnen

Een stukje zekerheid!

Omdat wij onszelf hoge kwaliteitseisen opleggen tijdens het productieproces, kunnen wij een goede garantie bieden op onze kozijnen. Op kozijnen uit onze eigen fabriek geldt  altijd een garantie van 10 jaar.  Je kunt dit echter uitbreiden naar 20 jaar garantie! Waarschijnlijk denk je nu dat je hiervoor moet betalen, maar dat is zeker niet het geval.

Het enige wat wij onze klanten vragen is om na plaatsing een onderhoudssheet te downloaden. Verder niks. We vertrouwen erop dat je dit doorleest en er naar handelt, want in deze sheet staan namelijk zeer handige tips en trucs voor het goed onderhouden van je kozijnen. De informatie is bovendien gericht op de omstandigheden in de IJmond zoals weersinvloeden en fijnstof. Regelmatig onderhoud is belangrijk voor een optimale levensduur.  De informatie bevelen wij dus van harte aan! Het lezen kost je misschien 10 minuten en het jaarlijks onderhoud een zondagmorgen. Dat lijkt ons wel te doen, toch?

Wij geven ook onderhoudsadvies voor kunststofkozijnen, want ook kunststof is gebaat bij enige aandacht.

DE KWALITEITSGARANTIES VAN ONZE EIGEN KOZIJNENFABRIEK?

Maatwerk

Geen vraag is te gek, geen wens te moeilijk. Wij produceren alles in onze eigen kozijnenfabriek tot op de millimeter nauwkeurig!

Snelle levertijden

Wil je geen lange wachttijden? Wij produceren bewust in lagere aantallen waardoor jij nooit weken hoeft te wachten!

Beste kwaliteit

Iedereen claimt het, wij bewijzen het. Keer op keer. Niet voor niets produceren wij heel veel kozijnen voor de lokale bouwprofessionals.

Duurzame productie

Duurzame productie is ons streven. Zo werken wij enkel met duurzaam hout en adviseren wij energiebesparende beglazing.

Kunnen wij iets voor je betekenen? Dat horen we graag!