Kozijnen uit eigen kozijnenfabriek

Kwaliteitskozijnen uit eigen kozijnenfabriek in Heemskerk

Bouwbedrijf J Wilbrink levert kozijnen uit eigen fabriek, ook aan collega-bouwbedrijven en de ervaren klusser. Daarnaast hebben wij ook een vakkundige plaatsingsservice. Zo bieden wij je het totale plaatje op het gebied van kozijnen. Ons team kan elk soort, vorm en type voor jou realiseren. Ook maken wij regelmatig authentieke kozijnen die ingezet worden bij renovatie projecten. Met het juiste beslag kunnen wij bovendien conform het politiekeurmerk leveren; een extra stukje zekerheid! Ben jij dus op zoek naar kozijnen? Zoek niet verder!

Sinds 2008 hebben wij al vele verbouwingen, renovaties en nieuwbouw projecten opgeleverd. Al snel merkten wij dat door het zelf produceren van kozijnen we veel sneller en nauwkeuriger konden werken. Daarom besloten wij om bij de verhuizing naar ons huidige adres onze werkplaats flink uit te breiden. Dankzij investering in goede machines draait de kozijnenfabriek op volle toeren en kunnen we sneller, beter, duurzamer en in grotere hoeveelheden produceren. Wij draaien inmiddels ook een flinke productie aan kozijnen voor collega-bouwbedrijven! Wij leveren en plaatsen natuurlijk ook kunststof kozijnen. Zowel hout als kunststof kennen hun eigen voordelen. Benieuwd naar de beste oplossing voor jou? Laat dan van je horen, we adviseren je maar wat graag!

Dankzij onze eigen kozijenfabriek bieden wij het volgende

Duurzame beglazing

Extra comfort, veiligheid en energiebesparing dankzij duurzame beglazing.

lees meer

Kwaliteit en garantie

De beste kwaliteit kozijnen geleverd met maar liefst 10 jaar fabrieksgarantie!

lees meer

Plaatsingsservice

Laat ook jouw kozijnen inmeten en plaatsen door onze eigen vakmensen.

lees meer

De voordelen van kozijnen uit eigen fabriek?

Betere en snelle service tegen top kwaliteit

Al jarenlang produceert Bouwbedrijf J Wilbrink kozijnen uit eigen kozijnenfabriek. Wij merken sindsdien de voordelen hiervan. Zo kunnen we nu naar eigen kwaliteitseisen elk type kozijn produceren met alle gewenste afwerkingen. Onze kwaliteit staat bovendien als een huis; vele collega bouwbedrijven bestellen kozijnen uit onze fabriek! Niet alleen voor onszelf biedt dit voordelen, maar juist ook voor onze klanten. Wij plaatsen de kozijnen zelf.

Dit betekent dat u als klant profiteert van:

  • De kozijnen worden door ons ingemeten
  • Passend advies
  • De kozijnen worden naar wens op maat gemaakt
  • Snelle levering van de kozijnen
  • Garantie op product én plaatsing bij één partij

DE KWALITEITSGARANTIES VAN ONZE EIGEN FABRIEK?

Maatwerk

Geen vraag is te gek, geen wens te moeilijk. Wij produceren alles in onze eigen fabriek tot op de millimeter nauwkeurig!

Snelle levertijden

Wil je geen lange wachttijden? Wij produceren bewust in lagere aantallen waardoor jij nooit weken hoeft te wachten!

Beste kwaliteit

Iedereen claimt het, wij bewijzen het. Keer op keer. Niet voor niets produceren wij heel veel kozijnen voor de lokale bouwprofessionals.

Duurzame productie

Duurzame productie is ons streven. Wij werken  enkel met duurzaam hout en adviseren aanschaf van energiebesparende beglazing.

Kunnen wij iets voor je betekenen? Dat horen we graag!