Wij zetten ons in voor de IJmond

Bouwbedrijf J Wilbrink streeft naar inzet voor de IJmond

Bouwbedrijf J Wilbrink is “geboren en getogen” in de IJmond. Ons bedrijfspand staat in Heemskerk. Als bouwbedrijf krijgen we de kans om met veel passie en plezier te ondernemen in de IJmond en wij doen daar graag iets voor terug. Zo voelen wij ons vanzelfsprekend betrokken bij sociale, sportieve en maatschappelijke initiatieven in de regio.

We zullen ondernemen op een maatschappelijk verantwoorde wijze. Dit vertaalt zich naar sponsoringen, sociale projecten en wij werken actief mee aan een schoner milieu. Ook zetten wij ons in voor de IJmond door zo veel mogelijk samen te werken met andere bedrijven uit deze regio. Als wij als lokale ondernemers samenwerken versterken wij elkaar en zorgen we voor een gezond economisch klimaat in de IJmond.

Hoe dat er uit ziet in de praktijk?

Bouwbedrijf J Wilbrink Heemskerk Inzetten voor de IJmond
want dat zijn natuurlijk mooie woorden..

Wij sponsoren sportteams. Zo steunen wij onder andere een jeugdelftal van ODIN uit Heemskerk, zodat de jongens elke zaterdagochtend een balletje kunnen trappen in clubshirts met ons mooie logo! Naast teams sponsoren wij ook sportieve initiatieven in onze regio. Zo hebben wij in de zonnige zomer van 2018 onze naam verbonden aan het Beach Soccer Toernooi georganiseerd door R.K.V.V DEM.

Met een sponsorbijdrage koppelen wij onze naam met trots aan de wielerronde van Heemskerk. Ogenschijnlijk een iets minder sportieve dag voor de toeschouwers die de terrassen van de plaatselijke horeca bevolken, maar een topsport uitspatting voor de renners!

Daarnaast zijn we ‘Vriend van Bites & Beats‘,een geweldig gezellige zondag in Heemskerk, georganiseerd om geld in te zamelen voor diverse goede doelen.

Verder steunen wij op cultureel gebied het Erik Festival en andere activiteiten van de Heemskerkse Stichting Ezelsvrienden. Deze stichting is opgericht door 6 vrienden uit Heemskerk ter nagedachtenis aan hun veel te vroeg overleden vriend, Erik. Deze jongens zijn leeftijdsgenoten van onze directeur, Jeroen Wilbrink, wat deze sponsoring natuurlijk een extra dimensie geeft. Stichting Ezelsvrienden zet zich in om de maatschappelijke betrokkenheid in en rondom Heemskerk te bevorderen door middel van het organiseren van festiviteiten.

Daarnaast helpen we onze gemeente graag een handje. In ruil voor naamsbekendheid dragen wij bij aan een mooi verzorgde openbare ruimte. Wij onderhouden de rotonde Marquettelaan- Ridder Arnoudlaan.

Door onze inzet zijn we sterk in de IJmond!