Samen met Bouwbedrijf J Wilbrink is verbouwen leuk!

Diensten - Verbouwen

Laten we eerlijk zijn. Hoe leuk en mooi het eindresultaat ook zal gaan worden, verbouwen is niet niks. Er komt nogal wat bij kijken. Het bezorgt je zo nu en dan hoofdpijn. Je geeft alle vertrouwen aan verschillende bedrijven. Je wilt na de verbouwing natuurlijk niet nog eens een half jaar nodig hebben om bij te komen van de verbouwstress.

Bouwbedrijf J Wilbrink snapt daarom dat je verbouwing de aandacht nodig heeft die het verdient. Van het begin tot het einde. Ons team zorgt ervoor dat je tijdens het gehele proces vertrouwen hebt in een goede afloop en je de juiste adviezen krijgt. Je zult met een fijn gevoel terug kunnen kijken op een geslaagde verbouwing. Zo maken wij verbouwen leuk!

Verbouwen? Moderniseer je woning, creëer meer ruimte of beide!

Je woont met veel plezier, ziet op tegen verhuizen, maar je woning is eigenlijk aan modernisering toe. Geef je woning dan een nieuw jasje. Wij verbouwen met respect voor de originele uitstraling van de woning. Als je woning er weer eigentijds  en fris uitziet geeft dat meer woongenot en wil je waarschijnlijk nooit meer te verhuizen!

Verbouwen is ook financieel vaak aantrekkelijker dan verhuizen. Omdat wij duurzame materialen gebruiken, kan bespaard worden op toekomstige onderhouds- en energiekosten. Zeker bij oudere woningen. Bijkomend voordeel is dat je woning mogelijk in waarde kan toenemen.

Heb je een klushuis gekocht? Soms blijkt in de praktijk dat bepaalde projecten dan toch beter door een professional uitgevoerd kunnen worden. Of je hebt mogelijk toch even te veel hooi op je vork genomen. Geen probleem, ook dan helpt Bouwbedrijf J Wilbrink je met verbouwen.

Naast het opknappen van een huis is het maken van meer woonruimte ook een veelvoorkomende reden om te gaan verbouwen. Soms blijkt zo’n verbouwing lang niet zo ingrijpend als je dacht om toch een mooi resultaat te krijgen. Neem bijvoorbeeld een dakkapel. Vaak levert het plaatsen hiervan je een extra slaapplaats op. Wij plaatsen deze bovendien binnen een dag. Het voorbereidende werk doen wij in onze werkplaats. Dus de overlast is minimaal en de voldoening zal groot zijn.

Een combinatie van moderniseren en ruimte creëren behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Dan sla je twee vliegen in één klap! Bovendien kunnen onze vaklieden zo goed als alles en je hebt te maken met slechts één aanspreekpunt. Bekijk eens rustig alle diensten die Bouwbedrijf J Wilbrink je te bieden heeft.

Ruimtelijk verbouwen
  • Dakkapel
  • Dakopbouw
  • Uitbouw
  • Aanbouw
  • Herindeling
Optisch verbouwen
  • Moderniseren
  • Duurzaam wonen
  • Herstelwerk
  • Keuken
  • Badkamer

Kunnen wij iets voor je betekenen? Dat horen we graag!