Duurzame beglazing goed voor milieu én portemonnee!

Kozijnen uit eigen kozijnenfabriek - Duurzame beglazing

De meeste kou komt tijdens de wintermaanden door de ramen. Niet alleen door de tocht, maar ook door geleiding van het glas zelf. Veel mensen weten dit weliswaar wel, maar beseffen niet hoeveel impact dit heeft op het energieverbruik. Het is dan ook een zeer vaak vergeten onderdeel bij het energiezuinig maken van een woning. Installatie van duurzame beglazing is daarom noodzakelijk om te bezuinigen op energieverbruik.

De kozijnen die Bouwbedrijf J Wilbrink produceert in eigen fabriek worden daarom altijd van duurzame beglazing voorzien, naar de laatste innovaties op het gebied van thermopane en HR++ beglazing. Ook worden alle kozijnen voorzien van de beste tochtstrips. Zo wordt een grote mate van energiezuinigheid bereikt. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee! Het gebruik van duurzame beglazing heeft ook een extra bijkomend voordeel. Bij warme en zonnige zomerdagen werkt deze beglazing isolerend tegen de warmte van buitenaf. We kunnen zelfs de beglazing voorzien van extra zonwerend materiaal!

Duurzame beglazing uit Heemserk

Bespaar op de energiekosten en woon veilig

De voordelen van duurzame beglazing gaan verder dan het beter isoleren van uw huis waardoor je bespaart op de energierekening. Onze duurzame beglazing biedt je namelijk een extra stukje veiligheid en inbraakpreventie.

Het gelaagde HR++ glas gaat namelijk niet of nauwelijks stuk, zelfs niet bij een zeer krachtige klap. Zo voorkomt u gevaarlijke situaties door scherpe glasrestanten en is het voor kwaadwillenden bijna onmogelijk om uw ramen in te slaan.

Ook bieden wij opties zoals brandwerend glas en warmte werende folie op de beglazing.

DE KWALITEITSGARANTIES VAN ONZE EIGEN KOZIJNENFABRIEK?

Maatwerk

Geen vraag is te gek, geen wens te moeilijk. Wij produceren alles in onze eigen kozijnenfabriek tot op de millimeter nauwkeurig!

Snelle levertijden

Wil je geen lange wachttijden? Wij produceren bewust in lagere aantallen waardoor jij nooit weken hoeft te wachten!

Beste kwaliteit

Iedereen claimt het, wij bewijzen het. Keer op keer. Niet voor niets produceren wij heel veel kozijnen voor de lokale bouwprofessionals.

Duurzame productie

Duurzame productie is ons streven. Zo werken wij o.a. enkel met duurzaam hout en motiveren wij energiebesparende beglazing.

Kunnen wij iets voor je betekenen? Dat horen we graag!